Video Testimonials: Mond-tot-mondreclame op steroids

Door Lucas Bakx - 15 augustus 2017

Tevreden klanten zijn goud waard. Nog beter is het als zij hun verhalen delen en zorgen voor mond-tot-mondreclame. Hier wil je als ondernemer optimaal gebruik van maken. De tool om deze vorm van reclame te maximaliseren is middels video testimonials.

Video is de meest effectieve tool om een boodschap over te brengen. Daarnaast kunnen ze gemakkelijk gedeeld worden via social media, zodat zoveel mogelijk mensen jouw boodschap zien. Door je tevreden klanten middels video over hun ervaringen met jou te laten vertellen, krijgt de boodschap een authentiek karakter. Ze vertellen vrijwillig, als ambassadeurs van jouw organisatie, eerlijk over hun ervaring.

Geschreven testimonials zijn verleden tijd en worden amper gelezen, of geloofd. Door video testimonials in te zetten in je online marketing kun je nieuwe klanten informerenover je dienst of product, maar ook vooral overtuigen!

Hier is een voorbeeld. Hoe zou dit overkomen als het geschreven was?

Video testimonial laten maken

Een goede video testimonial moet naast informerend er ook professioneel uitzien en een goed beeld van je bedrijf geven. Vandaar dat wij bij het produceren van een video testimonial ook sfeerbeelden van het bedrijf filmen, zodat de kijker alvast een beetje kennis maakt met je bedrijf. Daarnaast is top beeld en geluid een must, omdat we jouw bedrijf op een hoogwaardige manier willen presenteren.

Wil je de verhalen van jouw klanten ook aan zoveel mogelijk mensen laten weten? Neem dan contact met ons op. 

Lucas Bakx

Info@onlinesalesvideos.nl

06 – 201 999 09